Neem nu contact op
Address
36 Tennant Rd, Kenilworth, Kaapstad, Zuid-Afrika

Accommodatie & activiteiten

Wij leveren kwaliteitszorg die toegankelijk is en ondersteunt in je herstel. Wij geloven dat de hoge quality of life in onze kliniek van groot waarde is om je mentale en fysieke klachten succesvol aan te paken.

Onze veilige en luxe omgeving helpt je om tot rust te komen en zorgt dat je zorgeloos een behandeltraject kunt doorlopen, voor een optimale focus op het bereik van herstel.

Ons ervaren en multidisciplinaire behandelteam ondersteunt cliënten gedurende elke fase van hun herstel met alle aandacht die ze nodig hebben.

Onthoud dat herstel nooit voorkomt uit een compromis. Je zult het individuele behandelingsplan bij Anker Huis volledig moeten volgen om succesvol te zijn.

Behandeling van verslaving is nooit makkelijk, maar onze voortreffelijke faciliteiten en accommodaties maken het wel aangenamer.

right-column-image
left-column-image left-column-accent-image

We bieden uitgebreide en luxe recreatieve faciliteiten voor een aangenaam verblijf en om de focus te richten op jouw herstel. De accommodaties op het terrein zijn gescheiden voor mannen en vrouwen.

De toplocatie van Anker Huis in Constantia wordt gekenmerkt door natuurlijke schoonheid. De bosrijke en groene omgeving ligt op korte afstand van de vermaarde Kirstenbosch Botanische Tuinen en de wereldberoemde stranden van de Kaap.

Er zijn wekelijkse uitstapjes en activiteiten, waaronder deelname aan het Cheetah Outreach programma, zandboarden, met de kabelbaan naar de Tafelberg, stand-up paddle boarding, een bezoek aan het Robben Eiland en nog veel meer.

Maaltijden van topkwaliteit worden bereid door onze eigen chef-kok. Het menu is goedgekeurd door voedingsdeskundigen.

Overnachting in comfortabele tweepersoonskamers (eigen kamer op verzoek mogelijk)

Een grote tuin waar je kunt zwemmen en aan sport kunt doen

CTA