Neem nu contact op
Address
36 Tennant Rd, Kenilworth, Kaapstad, Zuid-Afrika

We hanteren een flexibele aanpak tijdens een klinische opname behandeltraject. Het individu en persoonlijke behoeften en wensen staan altijd centraal. Een behandeling duurt minimaal 4 weken.

Klinische Opname Programma

Wij richten ons op de onderliggende oorzaken  die aan de basis van het probleem liggen.

Onze aanpak

We hanteren een flexibele aanpak tijdens een klinische opname behandeltraject. Het individu en je persoonlijke behoeften en wensen staan altijd centraal.

De minimale duur van ons programma is 30 dagen. Voor het beste resultaat raden we echter het behandelingsprogramma van 3 maanden lang aan. Een duurzaam herstel vereist in veel gevallen namelijk meer tijd.

Voor een individuele behandeling zijn cognitieve gedragstherapie en mindfulness therapie het meest geschikt. Uit tientallen jaren klinische ervaring blijkt namelijk dat deze therapieën, toegepast in een gestructureerde omgeving met veel routine, de beste en meest duurzame resultaten opleveren bij verslavingsbehandeling.

Een verslaving staat vaak niet op zichzelf. Meestal is er sprake van andere psychische problemen die elk om hun eigen interventies en oplossingen vragen. Via ons individuele behandelplan worden mogelijke bijkomende aandoeningen zorgvuldig geïdentificeerd en tegelijkertijd behandeld.

Verdere begeleiding

Na afloop van je klinische opname in het Anker Huis kun je individuele sessies met je begeleider voortzetten. Deze nazorg kan worden ingevuld op basis van je eigen schema. Zo faciliteren we voortdurende ondersteuning tijdens je herstel.

right-column-image right-column-accent-image

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

Iemand die verslaafd is voelt zich vaak geïsoleerd en denkt door de verslavingsproblemen niet te kunnen communiceren met familie en vrienden. Een verslaving heeft echter ook grote gevolgen voor naasten. Deze gevoelens kunnen vaak slecht worden verwerkt door het gebrek aan communicatie.

Nazorg

Time
Wekelijks
Anker Huis Luxe Afkickkliniek
Wij helpen onze cliënten bij het bereiken van een zinvol herstel. Hierna is het doel om een gelukkige en gezonde levensstijl te vinden die je vol kunt houden. Deze duurzame basis helpt in het verdere succes van herstel en om een terugval te voorkomen.