Neem nu contact op
Address
36 Tennant Rd, Kenilworth, Kaapstad, Zuid-Afrika

Toelatingsproces

Evaluatie

Wanneer je contact met ons opneemt voor hulp, zal een lid van ons klinisch team een indicatie opstellen van jouw situatie en op basis hiervan de meest geschikte behandelopties voorstellen. Hierna word je gekoppeld aan een medewerker van ons begeleidingsteam. Deze zal je gedurende het hele traject bij Anker Huis ondersteunen en je wegwijs maken in het plannen van je reis naar herstel in Zuid-Afrika.

Jouw behandelplan

Een individueel herstelplan stel je op samen met je begeleider. Aan de hand van gesprekken en informatie over je achtergrond, waaronder mogelijke eerdere opnames, wordt een uniek plan gemaakt dat als routekaart dient voor jouw reis naar herstel.

Wat nu?

Je persoonlijke begeleider helpt je bij de voorbereiding op je programma in het Anker Huis. Je krijgt een lijst met ‘wat je mee moet nemen’ en andere nuttige informatie om je te helpen tijdens je verblijf.

right-column-image
left-column-image

Hoe wij werken

Zodra je aankomt, is onze eerste prioriteit om jou een deel van onze gemeenschap te laten voelen. We zullen elkaar leren kennen op jouw eigen tempo. Je krijgt de ruimte om op adem te komen en te wennen, terwijl je vertrouwd raakt met ons programma, zonder onder druk te staan om te “presteren”. Onthoud dat wij weten hoe het voelt om jezelf in een onbekende omgeving te bevinden en dat wij ervoor zullen zorgen dat je je welkom voelt.

Met jouw toestemming zullen we jouw dierbaren op de hoogte brengen van je aankomst en ook tijdens je verblijf zullen zij geïnformeerd blijven over je herstel. Als je vanuit het buitenland komt, zullen wij je precies laten zien waarom Zuid-Afrikanen bekend staan om hun gastvrijheid, terwijl je van Anker Huis je nieuwe thuis maakt.

Wij bieden een volledige service aan, waaronder ook assistentie bij visums, reizen en allerlei andere zaken. Terwijl jij je volledig concentreert op je herstel, regelen wij de logistiek voor je.

CTA