Neem nu contact op
Address
36 Tennant Rd, Kenilworth, Kaapstad, Zuid-Afrika

Wij helpen onze cliënten bij een zinvol herstel. Hierna is het doel om een gelukkige en gezonde levensstijl te vinden die je vol kunt houden. Hiervoor is het belangrijk om een duurzame basis te leggen. Betrouwbare terugvalpreventie is cruciaal voor een succesvol en volledig herstel.

Nazorgondersteuning

Wij richten ons op de onderliggende oorzaken die aan de basis van het probleem liggen.

Onze aanpak

Het belangrijkste onderdeel van je herstel begint op het moment dat je de afkickkliniek verlaat.

Ongeveer 85% van de mensen met een verslaving ervaart een terugval. Dit betekent NIET dat terugval onvermijdelijk of waarschijnlijk is. Terugval is een geleidelijk proces dat in verschillende en voorspelbare fasen verloopt.

De nazorg bij Anker Huis is ontwikkeld en wordt aangestuurd door ervaren professionals in de verslavingszorg. Zij begeleiden je bij het opbouwen van een duurzame basis voor een nuchter leven. Ook helpen ze om de eerste signalen van een terugval op tijd te herkennen en aan te pakken.

Wij helpen onze cliënten bij het bereiken een zinvol herstel. Hierna is het doel om een gelukkige en gezonde levensstijl te vinden die duurzaam is op de lange termijn.

Alleen door deze duurzame basis, met betrouwbare terugvalpreventie, is het mogelijk om herstel op de lange termijn te vinden.

Anker Huis biedt 12 maanden lang gratis nazorg.

right-column-image

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

Programma

Time
30 dagen – 3 maanden
Het individu staat centraal in ons klinische opname behandeltraject. We hanteren daarom een flexibele aanpak waarbij veel aandacht is voor jouw persoonlijke behoeften en wensen. Een behandeling duurt minimaal 4 weken.
Iemand die verslaafd is voelt zich vaak geïsoleerd en denkt door de verslavingsproblemen niet te kunnen communiceren met familie en vrienden. Een verslaving heeft echter ook grote gevolgen voor naasten. Deze gevoelens kunnen vaak slecht worden verwerkt door het gebrek aan communicatie.