Neem nu contact op
Address
36 Tennant Rd, Kenilworth, Kaapstad, Zuid-Afrika

Over Anker Huis

Anker Huis is een afkickkliniek voor mensen met drugs- en andere verslavingsproblemen.

Wij zijn gevestigd in de prachtige buitenwijk van Kenilworth, omgeven door natuur en met een schitterend uitzicht op de bergen.

Over Anker Huis

We zijn een kleinschalige luxe kliniek met een maximale capaciteit van 20 cliënten voor ons klinische opname traject. Zo kunnen we een exclusieve privé-omgeving aanbieden. Onze diensten zijn op maat gemaakt om tegemoet te komen aan de persoonlijke wensen en behoeften van elke cliënt. Iedere cliënt krijgt dan ook een persoonlijk behandelplan.

Wij behandelen alle verslavingen en psychische aandoeningen. We bieden zorg aan van topklasse, tegen een fractie van de kosten van klinieken in Europa. Ook bereiden we onze cliënten voor op succes op de lange termijn. Zo verminderen we het risico van terugval via dagelijkse terugvalpreventie strategieën.

De aangeboden verslavingsbehandeling van Anker Huis is veelzijdig en niet alleen beperkt tot het 30-dagen programma. Wij streven ernaar om elke cliënt te ondersteunen gedurende het gehele herstelproces. We weten uit jarenlange ervaring dat het moeilijkste deel van dit proces meestal begint wanneer je de kliniek verlaat en terugkeert naar de uitdagingen en verleidingen van het normale leven. Om deze reden bieden wij gratis doorlopende nazorg aan gedurende een periode van 12 maanden.

right-column-image
left-column-image left-column-accent-image

Ons morele kompas

Anker Huis zet zich in voor de best mogelijke zorg aan cliënten, gebaseerd op een effectieve, evidence-based verslavingsbehandeling. Het welzijn van onze cliënten is voor ons van het grootste belang.

Wij streven er naar om te voldoen aan alle regelgevingen. Naast onze eigen, hoge normen voor verslavingszorg, betekent dit ook dat we strikt alle eisen naleven van relevante autoriteiten en toezichthoudende instanties. We werken actief samen met relevante instellingen voor een optimale verslavingsbehandeling.

Eerlijkheid is voor ons erg belangrijk. Een behandeling is altijd een uitdaging en succes is niet gegarandeerd. Wij staan echter klaar om samen deze uitdaging aan te gaan en jou te helpen om je verslaving te overwinnen.

CTA